Folkekøkken og foredrag: Monica Krog-Meyer

mandag, 24 april 2017 19:30 – 21:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse

Jeg har indgået en pagt med mine rynker

Monica Krog-Meyer holder foredrag om Plusalderen på Højskolen Marielyst mandag 24. april kl. 19:30

Monica Krog-Meyer er med egne ord ”hende dér inde i radioen, der har været der, siden ruder konge var knægt”. Hun begyndte som speaker på P3 i 1976 og var med på det legendariske Radio Rita på P3 tilbage i 80erne. De sidste mange år på P4 har hun haft sit eget faste program, Monicas Mødested på P4, indtil hun i 2015 valgte at sige stop som 65 årig.

Og det har hun på ingen måde fortrudt, for endnu oftere end før er der nu bud efter hende som foredragsholder fra hele landet.

Ved foredraget på Højskolen Marielyst mandag 24. april kl. 19:30 vil hun fortælle om ”Plusalderen”, hendes eget begreb for det at komme på den anden side af de 50 år og få et nyt livsafsnit foræret, som tidligere generationer ikke fik pga. nedslidning. Det har hun skrevet bogen ”Plusalderen” om.

”Vi er ungdoms-fikserede, og det gælder bare om ikke at se gammel ud! Folk gør alt muligt, de bliver skåret i, bruger Botox, masser af sminke osv. Jeg synes, det er ærgerligt at bruge tid på det. Jeg synes, det er langt bedre, hvis man forliger sig med sin alder og fremfor alt taler om den over for de næste generationer”, sagde hun sidste år ved et besøg i DR’s Aftenshowet. Hun erkender, at én ting har hun dog selv haft svært ved at forlige sig med: Rynkerne. Men i dag har hun indgået en pagt med dem:

”Jeg besluttede mig for, at nu skulle det været slut! Jeg vil ikke længere sige noget dårligt om mit eget udseende, så længe min krop er mig så venligt stemt, som den er. Den fungerer: Jeg kan gå, jeg kan hoppe, jeg kan cykle, og jeg kan bære mine børnebørn. Så kunne det da lige passe, at jeg skal stå der foran spejlet og sige – nej, hvor er det altså forfærdeligt, hvor ser jeg ud, og det bliver bare værre og værre!”

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF i Guldborgsund og er en del af forårets foredragsrække under overskriften Folkekøkken og Foredrag, hvor man kan starte aftenen med et solidt måltid mad på højskolen. Foredraget er kl. 19:30 i højskolens koncerthus – og vil man deltage i højskolens folkekøkken forinden starter det kl. 18:30. Pris for folkekøkken og foredrag er samlet 175 kr.  Foredraget alene koster 100 kr. Billetter hos LOF, på højskolen og på billetto.dk. 

 

Monioca Krog Meyer Min

Free Joomla! template by L.THEME