3 kongelige sopraner på højskole

søndag, 23 april 2017 19:30 – 21:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse

3 Sopraner Min

3 kongelige sopraner gæster Marielyst

 

Søndag 23. april byder tre sopraner fra Det Kgl. Teater på opera-medley på Højskolen Marielyst

 

Det bliver et sandt musikalsk festfyrværkeri med smægtende operaarier, populære operettetoner og hit fra musicalens verden og perler fra såvel den danske som den nordiske sangskat, når tre sopraner fra Det Kgl. Teater giver koncert på Højskolen Marielyst. Det sker søndag den 23. april kl. 19.30.

De 3 sopraner er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun, som alle har deres daglige gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i teatrets berømmede Operakor og har fremtrædende solistiske opgaver.

Ved siden af deres engagement i Operaen har de i over ti år turneret landet rundt med deres eget operashow og med sikker succes alle vegne, fordi de alle tre er ”performers” med stort P.

Deres omfangsrige repertoire spænder fra Wagners prangende ”Valkyrieridt" til klassikeren over dem alle "O mio babbino caro" og fra den evigt unge "Viljalied" til Carmens uimodståelige Habanera. Men de giver også deres egne versioner af udødelige amerikanske evergreens til vor egen Normann Andersens "Musens Sang". Alt sammen tilsat en dosis drama og et glimt i øjet.

Billetter til koncerten på højskolen fås på ww.billetto.dk og på højskolen og koster 100 kr.

Free Joomla! template by L.THEME