Koncert med Irish Coffee Band - St. Patricks Day

fredag, 17 marts 2017 18:30 – 22:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse

Irish Coffe Min

Fejr den irske nationaldag med mad

og musik på Højskolen Marielyst

 

Fredag den 17. marts er det Sankt Patricks Dag, den irske nationaldag, hvor irere overalt i verden mødes og fester med øl og musik. Det er normalt så festligt, at rigtig mange danskere er begyndt at deltage i fejringen af den irske skytshelgen.


Sidste år fejrede Højskolen Marielyst Sankt Patricks Dag med først en god omgang irish stew og bagefter koncert med orkesteret Irish Coffee Band. Det var et sandt tilløbsstykke og derfor gentager højskolen arrangementet i år.

Døren åbnes kl. 18:30 til irish stew og en time senere går Irish Coffee Band på scenen med deres populære blanding af traditionel irsk folkemusik, blandet med ny folkrock og en lang stribe kendte covernumre i deres helt egen stil.

Irish Coffee Band har spillet med forskellige besætninger siden starten af 90’erne og har turneret i adskillige lande i Europa til både små intime koncerter og gigantiske open air koncerter. I dag bor grundbesætningen i orkestret på Falster.

På Højskolen Marielyst møder de, foruden den faste besætning, frem med to kvinder med utrolige sangstemmer.

Billet til både irish stew og koncert koster 150 kr. Springer man maden over, er prisen 100 kr. Billetter på højskolen og på billetto.dk.

Free Joomla! template by L.THEME