Pia Raug synger på Højskolen Marielyst på Store Bededag

fredag, 12 maj 2017 19:30 – 21:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse
Pia Raug tilbage på scenen
 
Efter 5 års koncertpause er Pia Raug vendt tilbage til scenen. Fredag 12. maj optræder hun på Højskolen Marielyst
 
Pia Raug har været med på den danske musikscene i over 40 år, men stoppede for fem år siden med at give koncerter. Selv om der på hendes hjemmeside stod, at ”jeg giver ikke koncerter for tiden”, var hun ret så sikker på, at hendes farvel til scenen var endegyldigt.
 
Men to begivenheder de sidste par år fik hende til at ændre mening.
 
Først og fremmest var det forlaget Exlibris’ beslutning om at genudgive hendes livsværk i en samlet boks i november 2015 med titlen ”Fugleflugt”. For første gang i mange år kunne hun fra ende til anden lytte til alt, hvad hun havde skrevet og sunget gennem 40 år. Genlytningen fik hende til at erkende, at sangene er en slags dagbogs-blade, som kunne bringe hende tilbage til den tabte tid, og hun besluttede at genoptage sangskriveriet. 
Den anden begivenhed, som fik hende til at fornemme, at musikken ikke havde forladt hende, selv om hun havde forladt den, blev invitationen til at synge to af de gamle sange ved et arrangement i Mariehaven i Ansager med backing af Helge Engelbrechts 10-mands orkester. Det foregik en kold pinsedag sidste år og de tusind publikummer sad trofast en hel dag indhyllet i tæpper og ventede.  Det kom fuldstændigt bag på Pia Raug, at der var nogen, som savnede hende på scenen.
 
”Jeg følte mig modtaget som en gammel ven, ingen havde regnet med at se igen. Så tak for det – alle I, som den dag gav mig et uventet skub ud over rampen”, skriver hun på sin hjemmeside.
 
Fredag 12. maj kl. 19:30 er der chance for at høre den genopstande Pia Raug i koncerthuset på Højskolen Marielyst. Billetter koster 125 kr. og sælges på www.billetto.dk og ved døren på aftenen. 

 

Piaraug06

Free Joomla! template by L.THEME