Forårskoncert med Erhardt Rasmussen og Marina Jensen

onsdag, 29 marts 2017 19:30 – 21:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse

Sangeren og pianisten fra Toreby synger foråret ind onsdag 29. marts på Højskolen Marielyst

Har man været til gudstjeneste inden for de sidste 20 år i Toreby kirke, vil man kende Erhardt Rasmussens smukke tenorrøst. Her har han sunget til alle kirkelige handlinger og gjort det så godt, at han fik udgivet en CD med de nye salmer i salmebogen, da salmebogen sidst blev revideret i 2002.

I 2007 fik kirken ny organist, Marina Jensen, indvandrer fra Rusland og med en konservatorieuddannelse som pianist i bagagen fra Rusland. Ved mødet med Erhardt Rasmussen kunne hun med det samme høre, at hans fine røst og hendes pianospil står perfekt til hinanden, og siden har de to givet koncerter i hvert et hjørne af Lolland og Falster.

Onsdag 29. marts kl. 19:30 synger Erhardt Rasmussen foråret ind sammen med Marina Jensen. Det sker på Højskolen Marielyst, hvor Marina Jensen sætter sig bag skolens Steinway flygel til en halv million kroner og akkompagnerer Erhardt Rasmussen, når han fyrer den af med en stribe populære forårssange – fra Den Blå Anemone til Sommer i Tyrol.

Inden i mellem sangene giver Marina Jensen prøver på sit sublime pianospil med klaverstykker af Beethoven, Chopin og Debussy.

Billetter købes ved døren og koster 50 kr. stykket. 

Erhardt Og Marina

Free Joomla! template by L.THEME