Koncert med Thomas Kjellerup på Højskolen

fredag, 19 maj 2017 19:30 – 21:00
Sted: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Væggerløse

Thomas Kjellerup giver koncert i Marielyst

Den vestjyske troubadour optræder fredag 19. maj kl. 19:30 på højskolen

Siden det store gennembrud med "Anni´s sang" i 1991 har Thomas Kjellerup været en af   Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden....

Siden det første album, som udkom i 1985, er det blevet til i alt 9 originalalbums med de velkendte, vemodige og varme sange, hvoraf flere i dag står som langtidsholdbare klassikere: "Hver morgen", "Stilfærdigt farvel", "Ved siden af mig", "Dage som denne" og "Juliette" for nu blot at nævne én håndfuld.

Thomas Kjellerup er født i Odder i 1958, men har boet i Esbjerg det meste af sit voksne liv, og det er hér han har skrevet alle sine sange, hvilket er grunden til at han stadig kaldes "den vestjyske troubadour".

Sidst han spillede i koncerthuset på Højskolen Marielyst for et par år siden trak han fulde huse – og det forventer højskolen også, at han gør, når han giver koncert fredag den 19. maj kl. 19.30.

Billetterne koster 175 kr. stykket og sælges via billetto.dk og i døren på aftenen, hvis der er flere.

 

Thomas Kjellerup 3

Free Joomla! template by L.THEME