Danmarks sydligste ½ marathon - Gedser > Marielyst

søndag, 11 juni 2017 10:00 – 15:00
Sted: Gedser Odde, Gedser Fyrvej 5, Gedser

Guldborgsundløberne arrangerer i samarbejde med Svømmeklubben Syd et ½marathon, Sydstenløbet, lørdag den 11/6 2017 fra klokken 10.00.

Guldborgsundløberne arrangerer i samarbejde med SvømmeKlubben Syd, for anden gang Danmarks sydligste 1/2 marathon, langs østkysten af Falster. Startstedet er fra Sydstenen ved den gamle marinestation i Gedser og ruten går derefter gennem en del af området ved Gedser og Sydstenen.Derefter følger løberne diget og kommer gennem Bøtøskoven og slutter i nærheden af Marielyst Torv, med mål på Danmarks bedste badestrand. 

Alle løberne vil blive kørt af John's Turistfart fra Marielyst til Sydstenen. De løbere, som forventes at bruge længst tid på at gennemføre løbet, vil blive kørt af sted først. Løberne starter efterhånden, som de ankommer til Sydstenen. Der er altså ikke samlet start. Alle løberne får en chip, så de får deres personlige tid. Tiden starter først, når de passerer startstregen ved Sydstenen og stopper igen, når målstregen passeres på Marielyst strand.

Prisen for løbet er 175 kr., og incl. transport til start, forplejning undervejs og ved mål(sponseret af Rema 1000), en medalje, en lille øl eller sodavand (sponseret af Larsens Plads) og ikke mindst en dejlig naturoplevelse.

Ønsket er at etablere et årligt tilbagevendende ½marathon, der i sig selv vil kunne gøre det interessant for den aktive turist at afholde en del af sin ferie i vores område. På den måde promoveres kendte og mindre kendte dele af vores egn, i stil med det Etape Bornholm gør for Bornholm og turismen på Bornholm. Det er forhåbentlig til gavn for vores område og vores lokale erhvervsdrivende.

Som noget nyt har vi indgået en aftale med et par lokale Bed & Breakfast, så man kan overnatte fra lørdagen før for 150 kr. incl. morgenmad.
Du kan læse mere på www.sydstensløbet.dk

 

Sydstenslob

 

Free Joomla! template by L.THEME